כנס מערכות מזון מקיימות במוסדות ובארגונים גדולים: היבטים עיוניים וכלים מעשיים

בחסות תכנית קולר-מנמון
לזכויות ורווחת
בעלי חיים

04 בדצמבר 2024, 9:00 
 
אילוסטרציה

כנס "מערכות מזון מקיימות במוסדות ובארגונים גדולים: היבטים עיוניים וכלים מעשיים", שיתקיים ביום רביעי ה-4/12/24 בשעות 9:00-16:00 במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט באוניברסיטת ת"א.

מצורפת התכניה, הכניסה חופשית בהרשמה מראש 

מומלץ להגיע בתחב"צ, למגיעים ברכב תהיה חניה ללא תשלום במקום.

 

תקופה זו של משברים ומלחמה מחדדת עוד יותר את הצורך בהבראת מערכות המזון, המהוות בסיס קיום חיוני בשגרה ובחירום. 

הכנס יעסוק בקשר שבין תזונה, אקלים וסוגיות חברתיות, ובשינויים הנדרשים להבראת מערכות המזון, בדגש על שינוי מוסדי. הוא יכלול הרצאות מאת פרופ׳ נגה קרונפלד-שור, אוניברסיטת ת"א והמדענית הראשית היוצאת של המשרד להגנת הסביבה, ד''ר מורן בלייכפלד מגנאזי, מנהלת אגף התזונה במשרד הבריאות, פאנל בנושא בטחון תזונתי בעתות משבר ועוד.

 

הזמנה

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>